All-On-4 eljárás


Alsó fogív teljes rehabilitációja All-on-4 eljárás segítségével

Kiindulás: jól láthatóak a nem megtartható foggyökerek, nem záródó koronák a fogakon, komoly, előrehaladott ínysorvadással. Ezen gócként szereplő fogak közül egyik sem volt megtartható, így a pácienssel egyetértésben a fogak, gyökerek eltávolítása mellett döntöttünk.

Fogeltávolítások utáni gyógyult állapot látható az alsó fogíven.

Szájsebészeti műtétet végeztünk helyi érzéstelenítésben: a 4db NobelParallel CC implantátumot ültettünk be egyidőben az alsó állcsontba a kb.1 órás beavatkozás során.

Az elkészült végleges csavarozható hídpótlás a gipszmintán, látható csavarbemeneti nyílásokkal: egyedi cirkon szóló koronák vannak felragasztva egy titán bázisra, így elérve a legtökéletesebb esztétikai eredményt.

Végeredmény: Az elkészült csavarozható híd a szájban: tökéletes esztétikai eredmény, tökéletes fogsorzáródással. A páciens teljesen meg volt elégedve az elért erdeménnyel, a mi legnagyobb örömünkre.

Jól látható, hogy a hídpótlás nemcsak az esztétikai, hanem a szájhigiénés viszonyoknak is tökéletesen megfelel. A fix hídpótlás alatt az íny gyönyörűen tisztán tartható a Superfloss nevű fogselyemmel, így mindenféle ínygyulladást meg tudunk előzni és hosszútávon biztosíthatjuk a pótlás szépségét és az íny egészségét is.