EMS készülék

Fogkőeltávolítás mesterfokon, fájdalommentesen, a legmodernebb GBT technikával!


Rendelőnkben "parodontológus szintű higiéniai program" keretein belül látjuk el komplexen a pácienseket: a fogágybetegségek eredményes megelőzése és kezelése klinikai dentálhigiénikusok és parodontológus szakorvos által történik.

EMS Air-Flow technológia már az All4Dent Fogászaton is elérhető!

Egyetlen készülékben 3 funkció: :

1. Fogkőeltávolítás fájdalom nélkül

2. Fehérebb lesz – a kezelés részeként fogfehérítés!

3. Polírozás magas fokon

Milyen előnyei vannak, hogy ha az EMS Air-Flow technológiát választja a fogkőlevétel során?

  • A legkorszerűbb technika
    Az EMS Airflow Prophylaxis készülék hatékonysága a technológia kíméletességében és precizitásában rejlik.
  • 3 kezelés egyszerre, egyidőben történik
    A svájci EMS Airflow Prophylaxis Master készülék a legmodernebb technológiának köszönhetően három különböző kezelést végez el egyszerre: eltávolítja a fogkövet, teljesen simára polírozza a fogfelszíneket és fehéríti a fogakat. Egyetlen kezelés áráért három szolgáltatást nyújt egyszerre!
  • Rövidebb beavatkozási idő
  • Kevesebb kellemetlenség és fájdalom
    Az Airflow Prophylaxis Master más gépekkel ellentétben nem kézzel kifejtett erőt használ a tisztításhoz, hanem speciális por –homokszemcsék- és víz kombinációját, így e keverékkel nagy nyomáson mossák le a fogakat, távolítják el a biofilmet, elszíneződéseket és a fogkövet. így csak az erős calculushoz kell piezont használni, egy saját fejlesztésű, “no pain” technológiának elnevezett váltakozó intenzitású depurátorfejjel. A készülék gyakori, professzionális használatra lett kifejlesztve, egyedi forma, magas precizitás, és a legszigorúbb higiéniai előírásoknak való megfelelés jellemzi.
IMG_1568IMG_1569
BEJELENTKEZÉS
HTML tutorial