1. A soft lézerek alapvető hatásai a fájdalomcsillapítás, gyulladáscsökkentés és a biostimuláció a sebgyógyulási folyamatok gyorsítása terén.

2. Szájnyálkahártya betegségek közül a herpes, aphta, nem gyógyuló nyálkahártya fekélyek, krónikus gyulladásos jelenségek, stomatitis, a leggyorsabb eredményt mutatják.

3. A lézerterápia csillapítja a fájdalmat, gyors hámosodást eredményez, a gyógyulási idő általában a felére rövidül. Fontos, hogy a soft lézerterápiát gondos klinikai vizsgálat, pontos diagnózis előzze, a legtöbb esetben a hagyományosan bevált gyógymódok kiegészítésére, de esetenként önállóan is alkalmazandó.

4. Lézerakupunktúra. A lágylézerek biológiai hatása lényegesen erősíthető, ha az akupunktúrás pontokon alkalmazzák. Ugyanis, ha a megfelelő pontokat sugározzuk be, akkor az általános szöveti hatásokon felül a szervezet egész energiarendszerét harmonizáljuk, összhangban az akupunktúra alapelvével.

A lézerakupunktúra kiemelt jelentőségű, gyors, fájdalommentes hatása és egyszerű kivitelezhetősége miatt is. A biológiai fogorvoslásban szinte állandó eszköz, hiszen segítségével a fogászati beavatkozások szövődményei nagyságrendekkel csökkenthetők.BEJELENTKEZÉS
Rendelőnk NYITVA

Kedves Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy rendelőnk a szokásos nyitvatartási időben várja Önöket!

Pácienseket ELŐZETES BEJELENTKEZÉS alapján tudunk fogadni. Bejelentkezni az ismert telefonszámok egyikén tudnak.

Belépéskor testhőmérséklet mérésére kerül sor !

Kérjük pontosan érkezzen; amennyiben lehetséges, kísérő nélkül!
Belépéskor kérjük viseljen szájmaszkot!


Belépéskor kérjük vegye fel a kihelyezett lábzsákot!
Mosson kezet, valamint használja a váróban kihelyezett kézfertőtlenítőt!

Köszönettel: All4Dent Fogászat Dunaharaszti Munkatársai