Fogpótlás fogászati rendelőnkben


Fém-kerámia koronák

Fémmentes koronák és hidak

Eszétikus porcelánhéjak

Részleges és kombinált kivehető fogpótlások

Teljes kivehető fogpótlások

Digitális fogászati ellátások, fogpótlások

A digitális fogászati ellátás TRIOS 3 Shape® Oral Scannerrel már elérhető a rendelőnkben!

Cserélje le a régi fém-kerámia koronáját, hídpótlását és próbálja ki milyen érzés- lenyomatvételi kanál szájba helyezése NÉLKÜL- mindössze 2 alkalom alatt megújítani fogazatát!

Bizonyos esetekben már nincs szükség lenyomatvételi eljárásra, hanem pár perc alatt fogszakorvosaink a TRIOS 3Shape oral scanner használatával digitálisan beolvassák a páciens teljes fogazati státuszát és az állcsontoknak egymáshoz való helyzetét is. Ezáltal egy Fémmentes Cirkónium Korona akár 4-5munkanapon belül elkészül, mindössze 2 alkalom alatt.
Egy esetleges frontterület fogászati rehabilitációja esetén a TRIOS 3Shape oral scanner segítségével 2 munkanapon belül el tudjuk készíteni pácienseink hosszútávú, esztétikus ideiglenes pótlásait; így nem kell lepreparált fogakkal megvárni a végleges pótlás elkészültét. Intenzív garatreflex-szel küzdő pácienseknek nem lesz gyötrelem a preparált fogak lemintázása egy kezelés során.

A jövő: már jelen a rendelőkben!

Saját pácienseink ELŐTTE-UTÁNA fényképei:


FogpótlásFogpótlás
FogpótlásFogpótlás

BPS® kivehető prémium fogsor

Mit jelent a BPS? Biofunkcionális: Protézisének legfontosabb követelménye a rágó-, és beszédfunkciónak, a természetes fogakéhoz hasonló, tökéletes visszaadása. Protetikai: A BPS, a minőségi protetikát támogatja. Kizárólag vizsgázott fogtechnikusoknak engedélyezett, az Ön egyéni alaphelyzetének elemzése után, egy BPS protézist elkészíteni. Szisztéma: A BPS protézis speciális, egymással összehangolt anyagokból készül. A fogorvos és a vizsgázott fogtechnikus tökéletes együttműködése teszi lehetővé, az Ön esetének optimális analizálását és egy semmivel össze nem hasonlítható BPS fogsor használatát.
BEJELENTKEZÉS
Rendelőnk NYITVA 2022.

Kedves Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy rendelőnk a szokásos nyitvatartási időben várja Önöket!

Pácienseket ELŐZETES BEJELENTKEZÉS alapján tudunk fogadni. Bejelentkezni az ismert telefonszámok egyikén tudnak.

MASZK VISELÉSE NÁLUNK MÉG KÖTELEZŐ!

Kérjük pontosan érkezzen; amennyiben lehetséges, kísérő nélkül!

Köszönettel: All4Dent Fogászat Dunaharaszti Munkatársai